درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 27
بازدید کل : 20826
تعداد مطالب : 15
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


اینترنت و دیگر هیچ...




 

فارنت:ممکن است ما همیشه گوشی‌های صفحه کلیدی را دوست داشته باشیم ولی متاسفانه به نظر می‌رسد که این فرم گوشی کم کم در حال منقرض شدن است.

اخباری به بیرون درز پیدا کرده است که تیم طراحان HTC  به صراحت در مورد دور شدن از تولید گوشی‌هایی با صفحه کلید فیزیکی سخن به میان آورده و تاکید بسیار بر گوشی های تاچ اسکرین یا همان لمسی کرده‌اند.

با این حال نمی‌توان منکر شد که یک تلفن همراه با صفحه نمایش بزرگتر به مراتب بهتر کار می‌کند و البته ما تنها در سال گذشته شاهد گوشی ChaCha از سوی این غول تایوانی بودم  که حتی دکمه فیس بوک آن نیز به اندازه کافی برای ترغیب خریدارن کافی نبوده و این گوشی دارای فروش خوبی نبود.

عدم موفقیت چاچا و همچنین قبل‌تر از ان Desire Z  باعث شده است که اچ تی سی به ارزیابی دوباره برنامه تولید گوشی‌های کیبرد دار بپردازد و به نوعی آنرا از برنامه خود برای همیشه کنار گذارد.

 

 



19 / 1 / 1391برچسب:اچ تی سی, :: ::  نويسنده : محمد فراهانی

 فارنت: نبرد طولانی مدت اپل و سامسونگ، همه را از جمله کاربران این دو برند، اصحاب رسانه و حتی دادگاه‌های آمریکا را خسته کرده است و روزی نیست که خبری از جدال این دو شرکت در دنیای وب منتشر نشود.

به همین دلیل قاضی لوسی دادستان آمریکایی از مدیران ارشد هر دو شرکت خواسته است تا در طی یک نشست به حل و فصل این موضوع برای همیشه بپردازند.

مدیران اجرایی این دو شرکت شامل تیم کوک از اپل و هی‌سونگ‌جو از سامسونگ نیز توافق کرده‌اند که در دادگاه سان‌فرانسیسکو یکدیگر را ملاقات و به حل و فصل اختلافات خود در طی ۹۰ روز آینده بنشینند که در این جلسه نیز قاضی اسپرو به عنوان ناظر و میانجی حضور خواهد داشت.

اپل و سامسونگ در این مورد بیانه‌های مشابهی نیز منتشر کرده و به صورت ضمنی خرسندی خود را از تشکیل چنین جلسه حل اختلاف با میانجیگری قاضی اسپرو اعلام کرده‌اند.

البته این دو شرکت توافق کرده‌اند که در جلسه حل اختلاف شرکت کنند و این بدان معنی نیست که مشکلات بین آنان برای همیشه حل خواهد شد همانطور که پیش از این بین اوراکل و گوگل نیز جلسه‌ای مشابه برگزار شد و البته مشکلاتشان حل و فصل نشد و همچنان درگیر دادگاه‌های آمریکا هستند.



18 / 1 / 1391برچسب:سامسونگ,اپل, :: ::  نويسنده : محمد فراهانی

 فارنت: جیمز کامرون کارگردان مطرح سینما که البته به علاقمندی به دانش نیز مشهور است در سفری علمی و اکتشافی با زیردریایی مخصوص خود به عمیق‌ترین نقطه در کره زمین سفر کرد.

بنابر آنچه که در ویکی‌پدیا آمده است این نقطه از اقیانوس که درازگودال ماریانا (Mariana Trench) نامیده می‌شود ژرفترین درازگودال اقیانوس‌های جهان و همچنین ژرفترین مکان پوسته کره زمین است.

آخرین باری که انسان برای رفتن به این نقطه تلاش کرد در سال ۱۹۶۰ بود که یک اقیانوس‌شناس سوئیسی با نام ژاک پیکارد و یک دریانورد با نام دان والش توانستند کمتر از ۲۰ دقیقه را در این نقطه بسر ببرند.

محل آن کف بخش شمال غربی اقیانوس آرام، در شرق و جنوب جزایر ماریانا است. حداکثر ژرفای آن از سطح دریا ۱۰۹۱۱ متر است. این درازگودال برای نخستین بار در سال ۱۹۵۱ توسط شناور چَلِنجـِر از نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا بررسی شد و به این خاطر ژرفترین نقطه آن گودال چلنجر نام دارد و در داستان‌های علمی‌- تخیلی گوناگون به صحنه‌هایی مربوط به درازگودال ماریانا برمی‌خوریم.

 بنابر گزارش‌های منتشر شده جیمز کامرون در سفر به این نقطه برای شش ساعت فیلمبرداری و کاوش برنامه‌ریزی کرده بود و  برای این سفر زیردریایی مخصوص یک نفره خود با نام Deepsea Challenger را مهیا کرده بود. این زیردریایی کوچک که کامرون آن را یک اژدر عمودی می‌داند، توانایی فوق‌العاده‌ای در تحمل فشار آب در اعماق دریا را دارد و شاید بتوان گفت در این زمینه در جهان بی‌رقیب است.

این زیر دریایی هفت متری با وزن ۱۱ تن در طی چند سال گذشته به صورت مخفیانه و با هزینه شخصی جیمز کامرون و کمک موسسه نشنال جئوگرافی و شرکت رولکس و چند شرکت دیگر در استرالیا آماده شده است.

جیمز کامرون پیش از سفر خود، هدف از سفر به عمیق‌ترین نقطه زمین را علم و تحقق یک رویا دانسته و اعلام کرده بود که از این سفر خود یک فیلم و مستند تهیه خواهد کرد و همچنین نمونه‌هایی نیز برای مطالعه دانشمندان از عمق آب جمع‌آوری خواهد کرد.

آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که این سفر با موفقیت انجام گرفته و جیمز کامرون برای رسیدن به عمیق‌ترین نقطه اقیانوس در حدود ۲ ساعت در راه بوده و در حدود شش ساعت نیز به کاوش و جستجو و البته فیلم‌برداری در آن نقطه پرداخته است. با توجه به انتظاری که از سلیقه جیمز کامرون داریم باید منتظر یک فیلم سه‌بعدی زیبا از دراز گودال ماریانا باشیم و رویای بیست هزار فرسنگ زیر دریای ژول ورن را با دوربین جیمز کامرون به تماشا بنشینیم.



17 / 1 / 1391برچسب:جیمز کامرون, :: ::  نويسنده : محمد فراهانی

 با تكميل طراحي و ساخت پرينتر شكلات از اين پس قادر خواهيد بود اشكال و طعم هاي مورد دلخواه خود را در منزل پرينت بگيريد.

 

 

محققان دانشگاه اگزتر انگليس سال گذشته نمونه اوليه پرينتر شكلات را مورد آزمايش قرار دادند و با تكميل مراحل طراحي و ساخت، اين دستگاه تا پايان ماه جاري ميلادي وارد بازار خواهد شد.

 

دكتر ليانگ هائو، سرپرست تيم تحقيقاتي تأكيد مي كند: فناوري پرينتر شكلات مانند پرينترهاي سه بعدي است كه با پرينت گرفتن از يك سطح صاف شروع مي شود و لايه ها يكي پس از ديگري روي هم قرار مي گيرند و يك شكل سه بعدي ايجاد مي شود و هيچ ابزار ديگري براي شكل دهي به شكلات به كار برده نمي شود.

 

استفاده از پرينتر شكلات بسيار ساده است و افراد پس از ذوب كردن شكلات و افزودن طعم دلخواه، مايع را داخل سرنگ تعبيه شده بر روي دستگاه مي ريزند و پرينتر شكل دلخواه را پرينت مي‌گيرد.

 

محققان انگليسي با تأسيس شركت Choc Edge، ساخت پرينتر شكلات را وارد مرحله تجاري كرده اند.

 

محققان در سراسر جهان در حال تحقيقات براي طراحي و ساخت پرينترهاي مواد غذايي هستند و نمونه اي از اين دستگاه سال گذشته توسط محققان موسسه تكنولوژي ماساچوست (MIT) مورد آزمايش قرار گرفت.

کنجکاو



16 / 1 / 1391برچسب:شکلات, :: ::  نويسنده : محمد فراهانی

 یکی از نکاتی که در تک تک سرویس های جدید کمپانی گوگل لمس می شود میل به تغییر شیوه زندگی به حالت مدرن است. هم اکنون این کمپانی پرده از پروژه شگفت انگیز و جدید خود یعنی عینک هوشمند بر می‌دارد. عینک های آنلاینی که می توانند بهترین گجت برای همراهی و کمک به شما در طول روز باشند. در این نوشته از تورتک به آشنایی با این محصول گوگل با نام Project Glass می پردازیم.

 

آشنایی با Project Glass

در فیلم های تخیلی حتماً تا کنون ابزارهای هوشمند بسیاری را مانند عینک ، ساعت مچی و … دیده اید که به نقش اول فیلم در رسیدن به هدف خود کمک می کنند. عینک هوشمند گوگل نیز قرار است به شما در انجام کارهای روزانه کمک کند با این تفاوت که منبع اصلی این عینک برای جمع آوری اطلاعات سرویس های دیگر گوگل و شاید اطلاعات موجود دیگر در اینترنت است. این عینک در حقیقت شامل یک نمایشگر برای نمایش محتوا به شما و یک سیستم تشخیص صدا و حرکت چشم است تا بتواند خواسته های شما را انجام دهد. تنها کافی است برای استفاده از اینترنت و کمک گرفتن از این دستگاه در کارهای روزانه خود در اینترنت صحبت کنید تا همه چیز برای شما انجام شود.

Project Glass گوگل

هنوز از طرف کمپانی گوگل اطلاعات زیادی درباره این عینک های هوشمند که یکی از محصولات فیزیکی گوگل هستند انتشار نیافته است اما با دیدن ویدئو انتشار یافته در سایت رسمی گوگل می توان حدس هایی از چگونگی کار این عینک و امکاناتی که قرار است در اختیار استفاده کنندگان خود بگذارد بزنیم. گوگل هم اکنون پروژه تولید این عینک ها را Project Glass نام گذاری کرده است و از کاربران خود می خواهد تا می توانند پیشنهاد های جدیدی برای افزایش کارایی این عینک های هوشمند بدهند.

 

آیا این عینک یکی از محصولات کمپانی گوگل در آینده است ؟

با توجه به امکاناتی که در ویدئو انتشار یافته برای معرفی اینگونه عینک ها انتشار یافته است هم اکنون نیز گوگل می تواند به صورت انبوه و البته با قیمت مناسبی این عینک هوشمند را عرضه کند. بله ، همانطور که می بینید این عینک ها از دیگر سرویس های ارائه شده توسط کمپانی گوگل مانند شبکه مجازی گوگل پلاس ، نقشه گوگل ، سرویس تشخیص گفتار ، گوگل موزیک ، تقویم گوگل  و … که با همگی آن ها قبلاً در سایت تورتک آشنا شده ایم استفاده می کند و برای پردازش اطلاعات بعید نیست تصمیم گرفته شود از سیستم عامل اندروید استفاده شود. گوگل با توسعه سرویس های مختلف هم اکنون قدرت انجام پروژه های زیادی را دارد که هر کدام از آن ها می توانند به تحولات بزرگی در تکنولوژی تبدیل شوند.

عینک هوشمند گوگل

البته ممکن است گوگل برای توسعه این محصول و البته استفاده از سرویس ها و تکنولوژی های جدید تر در آن که همگی منجر به ساخت وسیله ای پرکاربردتر و هوشمند تر می شوند چند سالی را صبر کند و این معرفی زود هنگام تنها برای قدرت نمایی و نمایش امکاناتی است که سرویس های فعلی خود در اختیار کاربران قرار می‌دهد. پیشنهاد می کنم حتماً ویدئو موجود در لینک زیر که معرف این دستگاه است ببینید.



15 / 1 / 1391برچسب:عینک هوشمند, :: ::  نويسنده : محمد فراهانی

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد